jueves, 28 de junio de 2007

COM AVANÇA LA CAMPANYA

Ara que som en campanya electoral autonòmica , m`agradaria fer unes reflexions molt directes. 1.-Avança la creença que més enllà de l`aprovació del nou Estatut, el tripartit ha impulsat un gir social molt important a l`acció del Govern de Catalunya ..

2.- El debat polític ha passat del context identitari d`abans , a parlar dels problemes concrets dels catalans , de política social .


3.-L`aprofondiment del canvi social ,econòmic , cultural , territorial , medioambiental i institucional , possible , coherent , viable , sòlid , i just , qui més el garanteix , és la forçapolítica , la qual porta 29 anys , transformant els pobles i ciutats de Catalunya , ès a direl PSC, el socialisme català .


4 .-Fer una campanya electoral , serena, amb continguts i propostes concretes , ambmissatges clars , amb la mobilització de la militància , i tenit darrera un projecte polític d`esquerres modern, representatiu , i rigoròs, sempre suma suports . com ho està fentJosé Montilla .


5. -Si totes les enquestes situen la centralitat política en el centre-esquerra catalanista ,doncs , nosaltres jugant en camp propi , guanyarem i governarem .


6. -Quan parlem de creixememt economic I cohesió social , o d`igualtats d`oportunitat ipolítiques pùbliques , o de nova ciutadania i millota de barris , o d`infaestructures iequilibri territorial , o d`identitat nacional i de l pluralitat del pais , o de Catalunya i elseu compromis amb España , liderem el projecte de futur de pais sense cap dubte .


7.- L`Oposició política , CIU i PP , no sumen , no s`entenen , encara que si presentenprogrames ultra lliberals , a l`estil neocom americà , però això no ès EE.UU .


8.-Els nostres socis de govern al tripartit , transitan permanentment , entre la critica per lanostre tibieza catalanista i les nostres politíques centristes , segons ells , i la seva absoluta certesa que sense el PSC , no hi ha govern catalanista i d`esquerres posibles .


9.- El candidat nou , amb un estil que trenca molt amb la política- espectacle , que va per feina , dona confiança , tranquilitat i solucions als problemes reals dels catalans , és elnostre , en José Montilla .


10.- Si la gent percep que els socialistas estem impulsant i garantint , el progrès de tots alsnostres municipis , a moltes autonomies i al conjunt d`España , aquest cabdal de confiança , com va aconseguir Pasqual Maragall , Pepe Montilla l`obtindrà amb un excellent resultat electoral , n`estic convençut .Manquen pocs dies , son molt importants , si estem determinats a liderar el futur de Catalunya , i ho estem , aprofitem que el vent bufa a favor , ningù farà més per Catalunya , ningù pot repre-sentar-la ni defensar-la millor , endavant cap el triomf el dia 1 de Novembre .





2 comentarios:

Unknown dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Unknown dijo...

casi dos anys sense escriure res
¿ es mandra o no tens tema?

josep augue